Emniyet Genel Müdürümüz Sayın Celal Uzunkaya Başkanlığında Koordinasyon Toplantısı Gerçekleştirild
09.11.2018  

Emniyet Genel Müdürümüz Sayın Celal Uzunkaya başkanlığında düzenlenen koordinasyon toplantısı, Genel Müdür Yardımcıları ve Daire Başkanlarının katılımıyla bugün saat 09.00’da gerçekleştirildi.

Emniyet Genel Müdürümüz Sayın Celal Uzunkaya toplantıda yaptığı konuşmada, “Uyuşturucu ile mücadele, terörle mücadele ile aynı doğrultuda ve önem arz eden bir husustur. Bu yıl içerisinde yaptığımız uygulama ve operasyonlar ile terör örgütlerinin en önemli finans kaynağı olan uyuşturucu ticareti sekteye uğratılmıştır. Önümüzdeki yıl da aynı şekilde Teşkilatımızın uyuşturucu ile mücadele performansı artarak devam edecek. Bugüne kadar yaptığımız çalışmalarla uyuşturucu ticaretinin arkasındaki örgütlerin bağlantılarını devre dışı bıraktık ve bırakmaya da devam edeceğiz. Bu işin merkezinde biz varız ve çalışmalarımızı hat safhada sürdüreceğiz” dedi.​


Konuşmasının devamında trafik denetimlerine vurgu yapan Emniyet Genel Müdürümüz Sayın Celal Uzunkaya, trafik cezalarının tek başına yeterli olmayıp trafik denetimlerinin kesintisiz sürdürüleceğini, koordineli bir şekilde Emniyet birimlerimizin kamuya yönelik bilinçlendirici faaliyetlerinin sonuç odaklı devam edeceğine vurgu yaptı.

Ayrıca PKK, DEAŞ ve FETÖ başta olmak üzere terör örgütleriyle yapılan mücadelenin gündeme alındığı toplantıda; ülkemizdeki kaçak göçmen sorununa da değinen Emniyet Genel Müdürümüz Sayın Celal Uzunkaya, bu durumun güvenlik açısından denetimi yüksek tutulması gereken bir alan olduğunu belirtti.

Teftiş Kurulu Bölge Başkanları, Özel Güvenlik Denetleme Bölge Başkanları, POMEM, PMYO ve PMEM Müdürleri ile İl Emniyet Müdürlerinin video konferans yöntemiyle dâhil olduğu toplantının sonunda Emniyet Genel Müdürümüz Sayın Celal Uzunkaya, suç ve suçluyla mücadelemizi yasal sınırlar içerisindeki görev, yetki ve sorumluluklarımıza bağlı kalarak bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da tavizsiz bir şekilde sürdürmeye devam edeceğiz diyerek ülkemizde özveriyle görev yapan tüm personele teşekkür etti ve görevlerinde başarılar diledi

E-Posta Listesi
E-bülten servisimize katılarak, güncel duyuru ve haberlerin e-posta adresinize gelmesini sağlayın.
Anket
Polis Olmak İster misiniz ?
Evet
Hayır
Anket sonucu
İletişim Bilgileri
POLEM KULÜBÜ DERNEĞİ
Telefon: 0312 2321153
Fax: 0312 2321153
Adres: Gayret Mah.Bankacılar Sok.No:11/2 ( MİT Bitişiği) Yenimahalle/ANKARA
E-mail: bilgi@polem.org
© 2024 POLEM KULÜBÜ DERNEĞİ All rights reserved.